2020. ápr 20.

16.heti nézettség: Jól indultak az RTL új karantènműsorai, Átvette a heti vezetést a Drága örökösök!!

írta: PéSza2
16.heti nézettség: Jól indultak az RTL új karantènműsorai, Átvette a heti vezetést a Drága örökösök!!

1585498077_draga-orokosok-kocsma-karanten-video-rtl-klub-sor-promotions_hu_1180_550_4.jpgAdatok: 18-49, kivéve ahol külön jelezzük!!

Délután: Hogyan ment a Barátok közt?

Múlt héten jelentősen nőtt az Én kis családom nézettsége, és szerdán kiemelkedő számokat ért el. A Barátok közt szintén nőtt az elmúlt hetekhez képest.  A Remények földjèvel csak 1 napon nem bírt, és ezt a napot leszámítva végig jól teljesített.

Hogy hogyan mentek a Drága örökösök, kiderül a TOVÁBB GOMB mögött.

Este: Hogyan mentek a Drága örökösök??

Az RTL híradó múlt héten is mindkét korcsoportban minden este verte a Tények című műsort. Kedden ismét 1 milliónál többen nézték, és az utána következő Fókusz is pénteket leszámítva végig kimagasló eredményeket szállított.  A Fókusz hét végén még az Exatlon Hungary-t is elverte simán.

A Tv2-n gyengült a Tények plusz, és az utána következő #maradjotthon a hét elején gyenge, így nem csoda, hogy a TV2 késő estére pakolta. Ekkor a Barátok közttel került szembe, ami szintén verte a műsort. A Drága örökösök csütörtökön horror számot hozott, 21%-ot, de a többi estén is messze a legnézettebb műsor lett egész hetet nézve. (18-49). Összlakosságban a Híradó keddi adása. Az Exatlon Hungary hétfőn jó, míg a többi estén közepesen ment. A Bátrak földje ismét jó hetet zárt, de az Exatlon Hungary-tól így is kikapott, ám a hét végén nyert a #maradotthon-al szemben. 

Húsvéthétfő: Tarolt a Bosszúállók: Végtelen háború

Délután ismét jól ment a Sissi film teljesben. Az RTL híradó és a Fókusz nagyon jól teljesített, de a régóta várt Bosszúállók: Végtelen háború premierje elsöpörte az Exatlon-t. Így ez volt az RTL egyik legjobb estéje. Az utána következő Jupiter felemelkedése is nagyon nagy előnnyel verte a Deadpool-t. A mi kis falunk már délután is pazarul ment a Cool tv-n, és egész este is nagyon jól ment, így a Cool a 3. legnézettebb csatorna lett. A Film+ Oscar című filmje is jól ment 7,7%-al.

Hétvége: Jól indult a Maradj haza magadnak!!

maradj-haza-magadnak-rtl-klub.jpeg

Hétvégén jól indultak az RTL új karantènműsorai. A fiataloknál a Maradj haza magadnak!,  míg teljes lakosságban a Made In karantén teljesített legjobban. Mindegyik műsor nyerte a sávját is. A TV2 Neked énekelek című műsora gyengén ment, így bár kicsi fölénnyel,  de az RTL nyerte meg ezt az estét is. Így minden este verték a TV2-t, ám az RTL sokat csökkent az Álarcos énekes kiestèvel.

Szombaton továbbra is siker a Mellékhatás, míg a Vissza hozzád premier film is nagyon magas számokat hozott. Jól ment a vasárnap délutáni Kicsi kocsi- Tele a tank, a Film +-on pedig a Vasember 2 amivel a legnézettebb csatorna volt a sávjában. Szombat délután az Apatigris ismètlèse szintén jól ment, sőt online is a legnézettebb lett. Úgy tűnik hogy a nézők nagyon megkedvelték a sorozatot, és akár A mi kis falunk méltó utódja lehetne??

Heti eredmény: Éves rekordon a Cool és a Film+!

Csatornacsoport szinten viszont nem csökkentek. Ennek az oka, hogy a Film + és a Cool tv is éves csúcsot döntött, ezzel a Mozi+ a 4.helyre csúszott.

Fotók: RTL klub

 

 

Szólj hozzá

Film+ Tv2 Nézettség Cool tv RTL klub